Moderne meubels met een twist

Leonardo da Vinci heeft ooit gezegd ‘Eenvoud is de ultieme verfijning‘. Met deze filosofie in gedachten streven de oprichters van GARAGEEIGHT ernaar om tot een ongeëvenaard kwaliteitsniveau te komen. Dit resulteert steeds weer in ontwerpgerichte producten die opvallend zijn en een statement maken.

Ben je gek op mooi design, maar liever niet te strak? Dan ben je bij GARAGEEIGHT aan het juiste adres! Combineer de stoelen, tafels, krukjes en lampen voor een bijzonder moderne look. Kijk voor de complete collectie op www.garageeight.com.

Ondanks de bescheiden start in een kleine garage – vandaar de naam van het merk – ligt hun hart bij het creëren van producten die geschikt zijn voor alle ruimtes. De ‘acht’ is toegevoegd door de link met de betekenis van dit nummer voor rijkdom en welvaart in Azië. Een plek die ze tien jaar thuis hebben genoemd. De ideeën voor hun minimalistische ontwerpen komen dan ook meestal uit deze geschiedenis en het Aziatische erfgoed. Hier wordt dan een draai uit de 21ste eeuw aan gegeven door de originele ontwerpen en het gebruik van eigenzinnige materialen, kleur en vorm.