OVER STORM&CO

Prettig kennis te maken!

Ik ben Lilian Storm en ik ben STORM&CO. Mijn liefde voor eigenzinnig meubilair en een ruime dosis ervaring in de verkoop van design (kantoor)meubilair en accessoires hebben me eind 2014 doen besluiten om als zelfstandig sales agent aan de slag te gaan.

Prettig en open samenwerken is voor mij een must. Vandaar de keuze voor de naam STORM&CO, waarbij de ‘Co’ staat voor de merken waarmee ik samenwerk en haar dealers. Want als partners kunnen we meer bereiken.

Voor dealers ben ik een direct aanspreekpunt, dus lekker korte lijnen. En voor designers en merken ben ik een gedreven en enthousiaste partner op zoek naar gezamenlijk verkoopsucces.

Met de vertegenwoordiging van de collecties van vetsak Cape Town, TEO – Timeless Everyday Objects, GARAGEEIGHT, weld & co en Gemeo Tableware heb ik een mooi aanbod voor wederverkopers die hoge eisen stellen aan ontwerp, materiaalgebruik, comfort en duurzaamheid.

Dealer worden van een collectie?

Hartstikke leuk! Ik spreek graag de mogelijkheden met je door om dealer te worden van de collecties. Dus heb je een mooie interieurwinkel, webshop of concept store of ben je interieurarchitect of stylist en zijn mijn merken een goede toevoeging op je aanbod? Neem dan snel contact op.