Welkom in de wereld van vetsak

In het hart van Kaapstad creëerde oprichter en ontwerper Ryan Buda een nieuwe stijl van casual wonen: de vetsak collectie. Met ongelooflijk comfortabel hybride memory schuim binnenin en super zachte, luxe stoffen aan de buitenkant, zorgt de vetsak voor een revolutie op het gebied van luxe loungemeubelen. Uniek loungemeubilair, ongeëvenaard in comfort en gevoel. Compromisloze kwaliteit, eenvoudig ontwerp en aandacht voor detail, dat zijn de kenmerken van de vetsak collectie. Ontdek Zuid-Afrika’s best bewaarde geheim, nu verkrijgbaar in Europa. Ervaar de wereld van vetsak op www.vetsak-capetown.com of ga proefzitten bij een vetsak dealer.

VETSAK ZITZAK: MEDIUM EN LARGE

De vetsak zitzak is leverbaar in 2 formaten: de vetsak large, met een inhoud van 1000 liter en een doorsnede van 140 cm en de vetsak medium, met een inhoud van 600 liter en een doorsnede van 110 cm. Beiden voorzien van een hoes in één van de drie soorten stoffen: knuffelig Flokati (zilver/grijs), super zacht CordVelours of stoer NEO. Zowel de CordVelours als de NEO zijn  leverbaar in 7 prachtige kleuren.  En wil je af en toe wel eens wisselen van stof en/of kleur? De hoezen kunnen ook los geleverd worden. Naast het feit dat de vetsak hoezen afneembaar zijn, zijn ze ook nog eens tot 30.000 keer wasbaar in de wasmachine.

vetsak medium - zitzak

Volume: 600 liter

Diameter: 110 cm

Hoogte: 70 cm

Gewicht: 20 kg

vetsak large - zitzak

Volume: 1000 liter

Diameter: 140 cm

Hoogte: 90 cm

Gewicht: 28 kg

VETSAK ACCESOIRES: FOOTSAK, PILLOW, NOODLE EN HOEZEN

Om het ultieme loungegevoel nog meer te versterken zijn er ook 2 fijne accessoires verkrijgbaar: de FootSak voor voetjes van de vloer en het Noodle nekkussentje. Uiteraard ook leverbaar in bovengenoemde stoffen en verschillende kleuren.

FOOTSAK - voetenpoef

Volume: 100 Liter

Diameter: 60 cm

Gewicht: 5 kg

PILLOW - kussentje

Afmeting: 60 x 30 cm

Gewicht: 0.6 kg

 

NOODLE - rolkussentje

Diameter: 16 cm

Afmeting: 42 x 16 cm

Gewicht: 0.5 kg

BLOC large - bijzetelement

Afmeting: 90l x 58b 40h cm

Afmeting matras: 174 x 90 cm

Gewicht: 7 kg

BLOC medium - bijzetelement

Afmeting: 58l x 58b 40h cm

Afmeting matras: 174 x 58 cm

Gewicht: 5 kg

HOEZEN - voor zitzakken

Gewicht hoes medium: 2 kg

Gewicht hoes large: 3.5 kg