Kwaliteitsproducten met een tijdloze maar unieke uitstraling

TEO – Timeless Everyday Objects is een Duits design merk opgericht in 2014 dat staat voor producten van hoge kwaliteit met een tijdloos maar toch uniek design. De naam zelf zegt al genoeg, tijdloze alledaagse voorwerpen geschikt voor het dagelijks leven. TEO ontwerpt duurzame producten zorgvuldig gemaakt van waardevolle materialen zoals mondgeblazen glas of handgemaakt gesponnen metaal. TEO heeft een bijzondere collectie verlichting, meubels en woonaccessoires. De levendige kleuren en mooie materialen voegen persoonlijkheid toe en maken van een huis een thuis.

Verlichting

vloerlampen - hanglampen - tafellampen

Bij de ontwerpen van de lampen is bijna altijd gebruik gemaakt van mondgeblazen glas. Dit geeft de lampen een luchtig karakter. Dit in combinatie met levendige kleuren door gespoten staal of massief messing geeft de lampen een bijzondere uitstraling en zorgt voor prettig licht. Zowel handig direct licht als indirect zacht licht. De op het oog eenvoudige ontwerpen passen hierdoor in vrijwel iedere interieur.

Meubilair

bijzettafels - wandplanken

“To be or not to be”, de Figure bijzettafel is een interessante combinatie van aanwezig zijn en wegvloeien. De transparantie laat het luchtig en licht lijken, terwijl de vorm zelf, ge├»nspireerd door speelstukken, een blikvanger is. Mondgeblazen glas in verschillende kleuren en een metalen tafelblad in verschillende afwerkingen maken van Figure een uitstekende metgezel voor uw bank.

Woonaccessoires

klokken - kaarsenhouders

De Thin klok was het eerste ontwerp van TEO, een tijdloze maar schitterende wandklok. Verrassend slank van uiterlijk, heeft Thin een semi matte wijzerplaat omlijst door een glanzende glanzende behuizing in koper, chroom of aluminium. Geïnspireerd door de traditie uit vroegere tijden om versierde borden aan de muur te hangen is de Plate klok ontstaan. Gemaakt van keramiek, zoals de originele borden, maar door de vierkante vorm en de toevoeging van wijzers herleeft deze traditie herleven met een frisse en moderne twist. Duo is een kaarsenhouder die geschikt is voor zowel kaarsen als theelichtjes. De scheidingslijn tussen de kleuren en materialen benadrukt de functionaliteit van het product.