Kwalitatief, estetisch en trendy!

Gemeo biedt modern en tijdloos servies en bestek aan. Samen eten is pure beleving en ontspanning en dit vertaalt zich in de designs. Geen overdadige kleuren en effecten maar rustige patronen die een geluksgevoel bezorgen. Gemeo probeert haar aanbod af te stemmen op verschillende smaken zodat een ieder iets van zijn gading kan vinden binnen het assortiment. Hiervoor wordt ingespeeld op de laatste trends. Van wit strak design tot aardse kleuren en robuuste uitvoeringen maar altijd elegant. Van borden, kommen en mokken tot kop en schotel.

Servies collecties

Borden - kommen - kop en schotel - mokken

Hamuza Azul maakt deel uit van de Hamuza lijn. Zoals de Hamuza Verde is ook deze lijn opgebouwd uit een rood-bruin gekleurde klei met een grijs-blauwe glazuurlaag. De glazuurlaag is niet volledig doorgetrokken tot de onderzijde van het bord waardoor de gekleurde klei zichtbaar is.

De Magar lijn is een elegante gladde lijn met verschillende blauw-grijze tinten. Met zijn donkere rand wordt er meer diepte gegeven aan het bord. Grijs moet hier dus niet altijd saai en donker betekenen.

Mauricio is één van de strakkere lijnen in de Gemeo collectie. Met zijn donkergrijze tint en zijn strakke en elegante design komt eten vaak veel beter tot zijn recht. Wanneer je kleur wilt brengen in je bord, gebruik dan de Mauricio als basis en ga te werk met felle kleuren in eten. Een echte aanrader dus.

Olavo heeft een prachtig groene natuurlijke kleur gecombineerd met de strakke vormen van deze lijn. Door die groene kleur breng je letterlijk de natuur in je bord.

Met de Sandro lijn is ervoor gekozen om de trendkleur bruin-beige te combineren met de witte alledaagse kleur. In dit ontwerp is er niet gekozen voor organische vormen maar zijn er meer rechte lijnen gebruikt. Sandro is speels gehouden door de zwarte spikkel in het witte vlak en de reactie van de bruin-beige kleur aan de buitenkant.

Wade is zeer robuust en stevige maar toch elegant afgewerkt met een blinkende glazuurlaag. De borden van deze set zijn dieper dan de gebruikelijke borden waardoor je meer een restaurant gevoel krijgt bij het serveren van je eten. De Gemeo Wade is te gebruiken bij alle gelegenheden.

En tot slot de Zino lijn. Deze biedt de mogelijkheid om met een eenvoudig wit bord toch die extra touch te geven aan je tafel. Dit witte bord met laag opstaande rand is iets wat iedereen in huis zou moeten hebben.

 

 

Bestek collecties

Gabor en Serwa

Gabor is de alledaagse bestekset beschikbaar in 6 verschillende kleuren/uitvoeringen. Zijn bredere steel ligt gemakkelijk in de hand. Toch geeft dit ‘alledaagse’ bestek net dat extra cachet aan je servies.

De Serwa bestekset heeft een uniek design gecombineerd met prachtige kleuren. De bestekset is vervaardigd uit RVS 304 welke een ontzettend hoge resistentie geeft tegen corrosie. Het mes is vervaardigd uit RVS 420 voor een optimale hardheid. RVS 420 wordt ondermeer in de chirurgische wereld gebruikt door de uiterst hoge slijtvastheid.

 

Pablo aperitief collectie

Aperatief lijn

Pablo is de eerste Aperitief-lijn die Gemeo op de markt op brengt. Onze dagen worden drukker en we hebben steeds minder tijd. Voor Gemeo was het dan ook belangrijk om te gaan werken rond aperitief materiaal om gezinnen, vrienden en familie allemaal rond de tafel te krijgen om te genieten van een lekker drankje in combinatie met gezellige hapjes. De Pablo lijn is kleurrijk, speels en perfect om die kleine lekkere hapjes te delen met elkaar.